Etusivu

Pohjolan nopeimmat pesukadut

Tarjoa autollesi kuninkaallinen kohtelu, ja itsellesi ainutlaatuinen elämys. Pesukunkku on pohjolan nopein ja kätevin pesukatu, mutta myös ainutlaatuinen elämys kaikille aisteille.

Unohda ahtaat ja ahdistavat pesutunnelit. Pesukunkun pitkillä ja leveillä pesukaduilla autosi on hetken mahtavan shown keskipisteessä. Istu alas, rentoudu ja nauti ainutlaatuisesta kokemuksesta, joka viihdyttää värein, valoin ja tuoksuin!

 

 

Puhdas auto - luontoa säästäen

Henkilöauton peseminen kuluttaa keskimäärin 450 litraa puhdasta vettä. Mutta Pesukunkun käyttäjänä myös omatuntosi on puhdas. Innovatiivisen vedenkierrätysjärjestelmän ansiosta jokaisesta pesusta 92 % käytetystä vedestä palautuu uudelleen käytettäväksi. Pesukunkun autopesu kuluttaa 90% vähemmän tuoretta vettä normaali pesulinjastoon verrattuna.

Ympäristön säästämisen ehdoilla toteutetun tekniikkamme ansiosta pesukatumme Oulun Baarissa on saanut virallisen ympäristömerkin.

 

Pesukunkku - omat sivut

www.pesukunkku.fi

 

 

Autosi puhtaaksi myös sisäpuolelta

Pesukunkun puhdistuspisteellä voit imuroida ja siivota autosi helposti myös sisäpuolelta. Tehokkaat imurit tekevät matkanteostasi vielä nauttivampaa. Jos sinulla on voimassaoleva Kunkkupassi, on puhdistuspisteen
käyttö sinulle ilmaista (ilman Kunkkupassia 4,90 €/kerta).

 

Suunnista pesukaduillemme:  Pesukunkku Oulun Baari  |  Pesukunkku Toppila